Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Termeni de utilizare

Consideratii generale
Folosirea (vizitarea, inscrierea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. poliamor.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand linkul „Termeni de utilizare” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

Definitii
Site-ul poliamor.ro va fi denumit în continuare „site”. Persoana fizica care viziteaza sau se inscrie pe site este denumit in continuare „Client”. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site vor fi denumite in continuare „continut”.

Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site este proprietatea Site-ului si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Site-ului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai.

Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele personale introduse de catre Client vor fi folosite de Site numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a va permite inscrierea si utilizare site-ului. Site-ul garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al site-ului prin reteaua interna. Fiecare client are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. Site-ului foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, Site-ul nu-si asuma nici o responsabilitate.

Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului este alcatuit cu ajutorul clientilor. De aceea Site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informatiilor de orice fel de pe site.

Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii
Orice litigiu aparut intre Site si Client va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste prevederi.

Regulament de functionare
Regulamentul site-ului este parte integranta a Termenilor de Utilizare.

Ver. 1/2020