Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Intrebari frecvente

Poti sa iubesti mai mult de o persoana in acelasi timp?!

Poliamor.ro te ajta sa gasesti pe ceilalti asemeni tie care cred in relatiile non-monogame, carora le plac relatiile deschise, bazate pe exprimarea deschisa a sexualitatii, pe egalitate, libertate, dragoste, pe puterea de a alege persoana potrivita, pe sinceritate, speranta, incredere, fericire si mai ales Poliamor.

Foarte simplu spus Poliamor este capacitatea de a iubi mai multe persoane.

Este o alta maturitate, un alt fel de a-ti implini fericirea alaturi de cel, cea sau cei iubiti. Este libertatea de a te cunoaste, de a-ti cunoaste partenerii iubiti.

In toate relatiile poliamoroase, comunicarea, iubirea si respectul reciproc sunt fundamentul insasi.

Daca crezi in toate acestea, daca iubesti atit de mult incat sa poti sa imparti, sa oferi, sa daruisti iubirea, atunci esti in locul potrivit.

Poliamor.ro reuneste oameni uniti de aceleasi dorinte si cautari intr-un cadru de comunitate web.

Nu stiu daca intotdeauna rezultatul este ceea ce trebuie sa ne guverneze, ci drumul, calatoria … sa nu uitam niciodata ca a cuceri este cel mai seducator,  mai cald mod de exprimare a ceea  ce esti si iti doresti.

Doresti atit de mult acea persoana incat sa stii sa o cuceresti??? Ce te atrage la ea?? ce cauti la ea??? ce iti doresti de la relatia ta poliamoroasa???

Sunt intrebari ce ne guverneaza constient sau nu. Intrebari ce genereaza motivatii corecte sau superficiale, sentimente tandre sau doar interese.

Inca odata te intreb: de ce iti doresti o relatie poliamoroasa???

Sa dam un exemplu: el si ea, un cuplu delicios, iubaret, liber, condimentat cu toate ingredientele necesare … apare dorinta din acel ” my happy-cup runnith over” si va doriti mai mult. Intrebarea este : ” iubesti atit de mult incit sa stii sa imparti persoana iubita si sa iubesti in acelasi timp o a treia fara a fi gelos/geloasa”?

Ce facem cu gelozia?

Suntem impreuna intr-o relatie de cuplu minunata si deci nu mai ai voie sa te uiti la nimeni!!! Nu ai voie sa iesi in oras, nu ai voie sa mergi la ceafea/bere, nu ai voie sa te intalnesti cu nimeni. Eu sunt singurul om la care ai voie sa te uiti!!! Cu mentalitatea asta vei ajunge sa ai o relatie frustranta, la fel ca cei din jurul tau, in care iti vei refula toate starile si dezamagirile in mai multa munca, o noua masina sau o noua bijuterie, dar incetul cu incetul vei ajunge sa te pierzi pe tine. Sufletul tau va fi neimplinit si gol intr-un anume fel….

Daca ai o astfel de relatie ce faci??? Esti intr-un impas teribil. Ce cauti??

Chiar daca stii ca partenerul tau de viata nu te va parasi, si nici tie nu iti trece prin gand asa ceva…. Esti in impas, te zbati, esti nefericit din acel punct de vedere …

Ce cauti? spre ce te indrepti? vrei sa iubesti din nou si sa fii iubit altfel, la fel poate … cine stie?!? Vrei ceva nou, vrei iubire, alint, respect, vrei caldura unei relatii, dar nu cauti o amanta/ un amant, nu vrei doar swing … vrei mai mult.

Atunci esti in locul potrivit.

Cheia catre o relatie poliamoroasa este…

O reteta standard este greu de scris… Sunt insa cateva cuvinte, care pot defini o relatie multipla reusita:

  • comunicarea: este primul ingredient catre o relatie de poliamor reusita
  • sinceritatea: nici unul dintre parteneri nu triseaza sau ascunde ceva – fie ca este vorba de o relatie sau de o stare interioara
  • acelasi plan: toti partenerii implicati intr-o relatie poliamoroasa se afla pe acelasi plan. Pentru ca aceste relatii se bazeaza pe sentimente, nimeni nu este marginalizat sau ascuns.

Drumul il vei stabili insa tu, vei descoperi din propriile trairi care este calea cea mai buna de urmat.