Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Dez-/Avantaje

Avantaje si dezavantaje

(pe scurt)

 1. Eliberarea de stres: O relatie in care unul dintre parteneri este disponibil pentru tine oricand, fiind dispus oricand sa-ti asculte problemele, te ajuta sa te eliberezi de tensiuni si griji.
 2. Sex mai bun: Cercetarile arata ca persoanele cu o activitate sexuala mai intensa si regulata au o stare de sanatate mai buna. Mai multi parteneri care sunt indragostiti de tine pot sa te satisfaca mai des decat un partener blazat si satul de acelasi lucru si de rutina din relatie.
 3. Satisfactie generala a vietii mai buna: Indiferent ca este vorba de sex sau de un schimb de idei, emotiile pot fi tratate mai simplu, usor si eficient atunci cand mai multe persoane sunt implicate si isi pot expune parerea.
 4. Poliamorul te ajuta sa fii mai stabil/a emotional: Relatiile intense cu mai multi parteneri te pot ajuta sa devii mai stabil/a emotional si sa privesti altfel oamenii din jur, indiferent din ce categorie sociala fac parte, ajutandu-te sa treci mult mai usor peste ”micimea” lor.

 

Dezavantaje

 1. Cei din jur te pot arata cu degetul: Exista foarte multe persoane, cu idei putine si fixe, care n-ar ezita sa te judece pentru alegerile tale. Poti face orice, dar sa nu stie lumea. Daca tii la intimitatea ta, este de preferat sa-ti exprimi opiniile doar fata de persoanele care au viziuni despre viata similare cu ale tale.
 2. Cariera ta politica este ruinata: Nu vei mai putea intra in politica niciodata.
  (Cu viziuni largi asupra vietii nici nu ti-ai dori asta… :-)… ) Un contracandidat va folosi orice arme pentru a te scoate din competitie.
 3. Copilul tau ar putea avea probleme la scoala: Este posibil ca prietenii si colegii de clasa sa rada de cel mic, pentru ca parintii lui sunt ”ciudati”.
  La fel de bine insa, cei din generatia noua, ar putea spune doar un singur lucru: ”cool”.